Exclusively By Izzah Johan


Mesut Kutis... sy pernah dgr lau dia kat radio.. but then x tau pon saper die...
Alhamdulillah smlm masa kat Maher Zain Live in Concert kt Stadium Melawati tu... die one of the performer kat concert tu.. the other on is Irfan Makki... but i more interested to Mesut Kurtis nie.. pasal most of his song more tu zikir but senang untuk kita ikot... suka sgt...Masya Allah... suara die pon sgt lah sedap... lagu2 die pon best...
sure lah ada org yg sebulan dok ulang lagu die je.. sama mcm masa Maher Zain dulu...
smpi skrg non stop...
Nak tau sape si Mesut Kurtis nie.... n some of his song yg jd kegilaan sy? hehehe.... layan...

Alhamdulillah akhinya... 
impian sy nk g tgk konsert Maher Zain nie tercapai juga...
sangat bersukur... Ahamdulillah....
nak tgk gambar x? hahhaha.... ada kat bawah nie.... enjoy!!!1

Happy birthday my beloved best friend! May Allsh bless u All da time. Insya Allah!
Sent from my BlackBerry® wireless device via Vodafone-Celcom Mobile.
Menu makan malam hr nie....


Sy bosan sebenarnyer tu yg buat benda merepek nie....
(bukan sy nie mmg selalu merepek ke?)
tetiba teringin sgt nk makan benda nie...
 since semalam dok berlegar2 di dlm kepala menu nie.. sgt lah rindu nk buat....
(benda2 yg menggemukan nie mmg suka makan kan)
resipi nk masak benda nie...sy buat sensdiri ikot kesukaan sy tau.. kalau nk try blh juga...
nk try? cuba lah resipi nie..