Exclusively By Izzah Johan

Twitter


Itu link twitter saya....and the page look like... pink tu sure lah ada kan... "Pinky Princess" kan... kau ada? hahahha.... 
Some of my friend dok tanye... "apa yg bestnyer tentang twitter nie?" "mcm serabut je... x paham lah" and mcm2 lg lah respond pasal twitter nie kan...
I said : Entah lah... pasal what i feel like twitter is better then FB...lg privacy (for me yek bukan bagi celebity)
most of the Malaysian or International celebrity will have Twitter account that make we will aways updated about them.... 
sy nie bukan nye galmer pon nk ada ramai pengikut (follower) kan... but good social network juga lah kan...pasal FB pon buat rasa mcm nk muntah pon ada...hahhahhaa....cuma what ever yg kita tulis tu mestilah berpada2.. jgn main sembur je kan...
nnt rasa mcm nk upload lah kata2 yg nice dari twitter nie yg bleh buat renung2 seketika yg boleh kita jdkan discussion kan... okey2 akan di pertimbangkan...

Nie some of twitter kawan2 n also celebrity yg sy follow :)


My friend - Fadzli 

Afidah Wahab

 My favourite Radio announcer -Faizal Bin Ismail (FBI)

My Fav Composer yg sgt rajin twit - Hafiz Hamidon

My friend yg akhirnya terpengaruh juga dgn bahana twitter nie - Hazman Hasim

My beloved abg Imran Ajmain

Pencinta yg baik hati - Iqram Dinzly

Adlinnor- My friend, kenal masa kat lendu

My Bff - Murni Shuhada

The Most Beautiful and Intelligence - Wardina Safiyyah

Most glamour meti lah Dato' CT

Agak2 kalau berminat nk follow mereka2 nie silakan lah... 
what can i say im in love with twitter ever... 
:)

1 comment:

  1. Samala. Aku pun x paham sgt dgn twitter. X bole komen pjg bjela n ramai artis. Hmm... Pendek kata blm jatuh hati sgtla.

    ReplyDelete