Exclusively By Izzah Johan

Animated GIF Image yang paling cantik



Selalu kita tengok animated GIF image yang agak tak berapa nk canggih lah kan... tapi kali nie nie Izah jumpa kat blog nie pasal hasil ciptaan seorng jurufoto wanita yang profasional dari New York, Jamie Beck. Boleh jugak nk tengak hasil photography die Tumblr beliau. Memang penuh dengan gambar-gambar yang menarik...

Beliau memanggil animated gif beliau sebagai Cinemagraph dan ianya sesuai digunakan untuk piktorial fesyen dimajalah hiburan. Gambar model dan baju yang diragakan tidak perlu statik lagi. In a way menurut Jamie, ini membuatkan laman web fesyen akan kelihatan seperti akhbar fiksyen Daily Prophet dari cerita Harry Potter.

Nak tengok lagi gambar- gambar animation yang awesome karya Jamie Beck yang memang hebat... x berkelip mata tengok... post nie memang sangat berat tau.. kalau bukak pakai mobile mungkin x boleh nk bukak.... better bukak pakai web yer.... (pesanan penaja) nie baru sikit je hasil karya Jamie nie... ada bayak lagi kat Tumblr- From me to You beliau... jom layan.....













Semua gambar nampak life je kan... suka2....

Yang bawah nie pasal strawberry.... yang die perah jadi juice... hebat sangat.. dah lah izah memang suka Strawberries nie... sangat lah cantik!!!! 

Sangat lah perfect and kreative kan ... so apa lagi... sapa yang ada tumblr ngan minat sangat dengan karya Jamie Beck g lah tgk gambar-gambar lain cantik-cantik kat Tumblr- From me to You jangan lupa Follow yer.... 

0 comments:

Post a Comment