Exclusively By Izzah Johan

Nani & Panjang at KL - Part 1

Assalamualaikum... mmg dah lama sgt tak buat personal update entry kat blog nie... bukan apa... bz sgt lah... (pergh... ayat nk kalah PM) but serious bz dan xda masa nk update blog actually.. sampai kawan aku si Nani nie pon bising aku x update2 blog... pasal aku ada dua blog... satu blog spot satu tumblr tu yg jarang nk update sini... tumblr die mobile upload.. senang nk update.... tp yg pasti sebenarnye sy yg mmg xda masa... alasan lah kan semua tu... hahahha.....
okey2.. as per at the title... my friend Nani dan Hubby nya - Panjang (Ghazali) datang KL... konon2 Honeymoon lah kan.... psl anak mereke x ikot.... so apa lagi.. kelam kabut lah kami buat plan nak entertain mereka nie... hahahha... xda lah apa sgt pon just bawak jalan2... mereka datang on 26th of june smpi 30th 
jap je...but aku akan pastikan Nani ngan Panjang smpi x larat nk jalan lg with pack activities yg kami dh sediakan untuk mereka.... 
Nani dah update citer pasal first day die... kat blog die Cuti 2011- Hari pertama
so now sy nk sambung entry bila kami pergi....
GENTING!!!
walaupon dah berkali2 pegi... but layan kan aja lah kan... 

nk tgk gambo2 melampau?.... layan entry nie....


Posing dulu sebelum nk naik bus ke genting... kami naik dari Shah Alam... 
 Aksi2 pasangan Nani & Panjang di dalam bus.... sensor!!! hahahaha....
  Bila dh tiba di genting!!!
 Ala2 gambar honeymoon gitu.....
 the gurls yg join ke kota keriangan


 nani with cidot...

 sambil tunggu Q nk naik buaian gergasi.... 
 Man & Cidot  after naik buaian ... *tgh mamai pening2 lalat tu sebenarnyer*

 Kanak2 riang yg nk g berjalan menjelajah genting

 Feel2 London lah konon kan....

Pantang nampak kemare.... laju je posing ala2 model majalah...


 Photographer yg bertugas....

 Beratur nak nak kapal besau.. yg langsung x mencabar

 Yaahhhooo....!!!!
 Nani tgh kecut perut tu.....



 kanak2 riang nie... melompat2... suka betul die....


 nani kena tunggu kami Q n main go kart..... tetiba jd datin di atas titi....

 lumba!!!!... semua kalah... hahahahah....
mmg best time2 mcm nie... smpi umah semua lunyai kerna kepenatan... so apa lg.... we go to the next destination... ikuti sambungan Nani & Panjang at KL-Part 2


Nani pon ada dh update pasal genting.... try2 lah usha... Cuti 2011-Hari Kedua(Genting)

2 comments:

  1. hahaha.... teruklah nani tu kan... kapal tu pun nak takuttt hehehe...

    ReplyDelete
  2. tau xpe... tah apa2 lah nani tu... :P

    ReplyDelete