Exclusively By Izzah Johan

Nani & Panjang at KL- Part 2

Okey.. ni sambungan pagi entry Nani & Panjang at KL- Part 1
on 27th june we bawak mereka ke genting kan... after that on 28th & 29th kami berada di Port Dickson...
alhamdulillah kami stat kat PNB Ilham Resort....

 nie picture original yer... 
sama kan nani mcm yg aku tunjuk hari tu.... sikit pon x beza.....
 view jauh sikit....

Kebetulan pada 28th tu pon birthday Nani... so its a Celebration untuk die jugak... Selamat Hari Tua Nani...
kalau dok celoteh panjang2 pon guna... pasal gambar2 yg akan sy letak nie will told that we are so having fun kat sana.. kata Nani, "rasa mcm nda mau pulang saja" x hengat dunia betul... tah bila lag kami dapat holiday mcm nie lg.... :) entry nie akan sgt panjang... (bukan suami nani ye) pasal banyak2 sgt gambo... nie yg letak nie baru sikit... yg lain simpan sensor... hahahhahaha........
Panjang ngan Fadzli tgh lepak... penat tunggu kami the 2nd car smpi lambat nau....
bersemangat si Insan nie bercerita.... 
sambil2 santai kat Hall bilik sblm pergi terjun...
view chanteq dari apartment kami.....tingkat 7 key...
manja gitu Cidot n Insan.. aawwwhhh....

tau lah g honey moon... dlm kolam pon nk romantik2.... layan kan aja....

Man & Insan

Abg besau ngan kakak besau... (jgn marah sayang2 ku)

Muka Dot gila jahat.. mcm kerja die dok benam kan mereka2 semua nie....

alolololo.... ngada2... ada tangga tp nk jugak kena dukung.... 
hahahahah....

 Picture of the day!!!... I loike... manja gitu... 
mmg honeymoon nie....

 ko buat apa tu insan??? hayokk...


 semua muka riuh....nk posing2 sambil bercakap.....


 hahahahah... nice lah pic nie Panjang ngan Insan


 Nice View... i loike.....


 eyh... mana datang "Merman" nie???? hahahhaha....


tulis nama atas pasir.....

Banyak gamba lg nie oii.... nie baru smpi petang kat PD... 
next sambung kat next entry lah 

4 comments: