Exclusively By Izzah Johan

Nani & Panjang at KL- Part 3

Mak ai... banyak betul entry utk Nani & Panjang datang KL nie... 
mmg banyak sgt la benda yg kami buat.... tp saya hanya ada gambar sampai kat PD je... Pasal Kamera abis Memory... Belum lg time sy ngan man dera nani n panjang naik train kat KL masa g Sogo.....time kami g IKEA
okey... nie citer pasal aktiviti malam di PD... yg kebetulan masa tu beday Nani... so we buat celebration beday Nani dgn BBQ di tepi pantai....

 view malam di Ilham Resort dari bilik kami
BBQ time!!!! Woot..woott...!!!!
  
lagi gambar gedik????? layanzz...


 pakar bab2 nk idop kan bara... Cidot ngan Panjang....

 sempat posing you.....

 nie lah pompuan... tgh bako ayam pon leh posing....

  dot.... awat dok sua muka tu mcm tu??? buat sauna ke??

 Kambing & Ayam bakar.... sedaappnyer..... 
sehingga menjilat jari n penuh perut.....

 nie baru muke serous bako aym... dah lapo banget nie.....

 Ketua Chef kita mlm nie... Cik Cidot dot dot dot....

 Nani buat2 rajin bako ayam lah tu.....

 sempat pandang kamera dia atas.....what's up!!

 Happy Birthday Nani!!!!!

 Tiup jgn x tiup lilin yg xmo idop tu... angin kuat sgt....

 Potong kek.... yummyy!!!! sedap2 kek tu....


 Alolololo... main suap2... so manis.... 
mcm manisya kurma ini... hahahahha.... semputtt....

 Dot pon nak suap2 nani jugak... haih.. jeles lah tu org dok manja2...

 Panjang yg tengah pening kepala n kelaparan tahap dewa

 posing dot!!!

 so color full kan... nice...

 tiga dara pinggitan.....

 SMILE!!!

ala2 gadis melayu terakhir gitu....

 banyak nyer warna... mcm sponsor iklan TV 3 je gambo nie....

GOOD MORING!!!! dh pagi pon.. 
jgn tanyer apa dh jd malam td kat bilik tu key.... syyyuuuhhhh......
mesti lah kan semua nye menikmati saat2 indah.... degan membuat aksi2 terlampau waktu TIDO lena didalam bilik sambil berdengkur akibat kepenatan... hahahhaha.....
 morning breakfast together.... nice.....
sedap......


 Lepas breakfast.. kami pon g main bola tampar.....

 hahahhahah.... klaka dow kalau ingat time nie.... dok buat cheer lg group mereka nie.... kalah xpa.. asalkan 'HOT' ppssssttt... ko ada? hahahaha... mmg best... main benda nie bukan penat pon.. but penat gelak... pasal kelaka...sakit perot aku...

 Then after berjam tunggu pool nie bukak... kami pon dgn rakus nyer menerjah terjun kedalam pool once abg  yg jaga pool tu angkat sign "pool close" tu.... terjun n mandi manda time!!! Nasib baik after dah dekat 1 jam lebih berendam... hujan turun n guruh berdentum... kalau x rasa ada yg dok berendam x hengat dunia.....

Naik dari pool kami pon g panjat menara tinjau kat Ilham nie... 
saja je nak tgk area ilham dari tmpt tinggi..
nie lah hasilnya.... langit dh gelap tu.. pasal after that hujan dgn sgt lebat....

Jejaka 2 rebutan malaya.... sapa mahu??? 
ambik lah yer... jgn rebut2....
okey... sampi sini je entry PD... sat gi sy sambung entry last untuk Nani & Panjang at KL

0 comments:

Post a Comment