Exclusively By Izzah Johan

Nani & Panjang at KL- Part 4 (Final)

Haaaa... akhirnya.... after all the entries.... Nani & Panjang at KL Part 1 , 2  & 3 maka ini entry yg terakhir bagi pengembaraan Nani ngan Panjang ke KL on June 2011 kali nie.... :) after balik dari PD kami pon dengan gedik nyer ke IKEA... memandangkan kat Sabah xda IKEA.. so boleh gak bagi mereka nie cuci2 mata... tgk barangan rumah... mana lah tau.. boleh buat idea nk mendecorasi rumah kan....

apa2 pun layan dulu benda2 nie... saya x ambik gambo... 
cuma ihsan dari Nani yg dok upload semua Picture2 nie kat FB :) enjoy!!!


 Nani dh berangan dh nk buat bilik nadia transform jd mcm nie.... 
sweet je kan for gurl2...
 very nice leaving room ... sy pon mahu begini....
 sgt cantik!!!! 
Ole2 yang nani belikan untuk nadia.... 

 makanan wajib bila datang ikea... my favourite ever lah... yummmy.... 
dulu Nani dpt tgk je gambo bila kami makan2 kat KL nie... 
now die dapat rasa sendiri.... mmg best kan Nani...

 Meet Ball!!!! my sweet heart!!!!
Gambar kenangan sebelum kami berpeceh n balik...
then saya ngan Man bawak Nani & Panjang ke Ampang... 
G mkn sate kat depan menara Celcom jalan semarak... 
xda pic lah.. mmg besau sate tu... sgt kenyang bila makan...

Seterusnya Man plan nk bawak Nani n Panjang merasa naik Train Putra,
Kami naik dari Ampang Park terus ke Masjid Jamek... then Jalan ke Sogo.... 
kesian Nani kena dera... dah lah pakai kasut tinggi... jalan jauh tu.. 
sure sakit kaki... sory yek Nani... kami nie pakai flat je... 
tu yg slumber je jalan laju... 
pastu bawak lah mereka masuk KLCC jap...


mmg bosan kalau melawat tempat2 mcm nie...
 bukan nk beli apa pon saja je jalan2... buang masa...
lg pon benda biasa.. next time kau dtg sini lg kami bawak kau lepak KL je... gi ke segenap sudut yg ada.. plan boleh nk ice skating kat sunway ke.. g sunway lagoon ke... insya Allah next time yek....

Maka berakhirlah entry sy kali nie... banyak woo... penat nie...
thanks a lot Nani & Panjang kerana sudi datang KL melawat kami... 
Insya Allah next year kami pula datang sabah melawat kamu di sana.... 
to all my friends yg lain... Hazman, Syima, Cidot, Fadzli and Insan..
Thank you so much for all yah time to gather on our short n pack vacation 
happy to have all of yah around.... love all of yah A LOT!!!...
Insya Allah if ada masa kita plan vacation lg mcm nie key.... :)


2 comments:

  1. sedey pulak. entry ni da abis hehehe

    ReplyDelete
  2. Insya Allah... xkan berhenti menulis...

    ReplyDelete