Exclusively By Izzah Johan

IKEA Malaysia Catalogue 2012

IKEA Malaysia Catalogue 2012

IKEA Malaysia 2012 catalogue dah kuar... hehehehe...
kepada penggemar barangan IKEA pasti teruja n nk g IKEA skrg jugak...
Memang cantik-cantik and unik lah barang-barang IKEA nie.. sesuai untuk mereka yang suka kan gaya moden dalam rumah dia orng... satu benda yang izah suka sangat IKEA catalogue nie banyak idea2 untuk ruangan rumah... n buat izah rasa berangan nk deco rumah mcm mana... walaupon x da umah sendiri lagi but bg idea la kan... kalau g IKEA terpaksa menabahkan hati untuk tidak membeli dengan banyak... tapi mmg barang2 die best...
Insya Allah nnt kalau ada masa nk g IKEA lah nk usha2 barangan 2012 nie... mana tau ada yang baru kan... barangan dapur untuk memasak die pon best... apa lg after dok usha2 catalogue nie JOM kita ke IKEA !!!!

2 comments:

  1. aku pilih nanti korg angkat ke Sabah tahun depan ok, hehehe

    ReplyDelete
  2. boleh.. bagi je lah duit yg mencukupi utk beli barang nk bayar tax kapal terbang yer... :P

    ReplyDelete