Exclusively By Izzah Johan

Small Little Mushroom

Lama dah Izah tak update blog nie kan...Sampai Oktober pon skrg nie... sebenarnyer memang banyak yang nk di kongsi dengan semua Pasal apa yg berlaku sepanjang september... apa lg raya2 lah kan... but x tau lah mcm xda masa je nk buat entry... weekdays sure lah bz ngan keja...bila weekend pulak, ader jer program2 tambahan bersama rakan rakan.. x kurang jugak ngan kawan2 kawen lah tunang lah.. wah... 
Sokey lah kan... now izah nk story pasal small little mushroom...nie semua bahana pengaruh citer favourite sy lah kan 'The Smurf' cerita org biru yg cute lagi comel tu... 


Apa kaitan 'The Smurf' ngan Small little mushroom nie?.... check this out....



Mesti pernah tgk citer smurf kan? comel je mereka 2 nie... dalam citer smurf the movie mmg akan nmpk yang smurf nie dok dalam mushroom... comel jerk mushroom dia org tersusun cantik... 
Tapi kalau kita zaman sekarang sure lah nk rumah yang besar, 2 tingkat lah semua kan... semua kalau boleh berangan sure nak rumah banglo yang siap ada swimming pool lg kan... 
kalau kat Malaysia nie boleh lah kan.... kalau kat negara maju lain yang berpopulasi besar sure lah x mungkin lah nk dapat umah kat tanah nie... semua dok umah Flat , Appartment, Kondo... Dalam Citer Smurf, ada satu Quote yang memang best dan meniggalkan kesan yag mendalam sangat.... " Why you want a bigger mushroom? the bigger mushroom will make both of you apart" memang mendalam kan maksud die.... bila pikir2 kan memang betul ayat tu... kita kalau dok umah besar2 kadang2 tercari2 mana pasangan or anak2 kita... kalau rumah kecik senang je nk cari... akan sentiasa nampak... but bagi izah lah kan... izah sebenarnyer suka sgt dok kondo atau apartment yg tinggi nie... nk tgk pemandangan... lagi pon banyak kemudahan... izah idamkan umah yang x lah besar sgt... x lah kecik sangat yang sedang2 aja..dan di hiasi dgn gaya moden... then stay with my beloved dan grow up our own little family.... aawwwhhhh.... sweet nye......*izah... stop berangan cerita fairy tales tu yer* 
Tak mau lah citer banyak.. bawah nie ader video pasal rumah kecik yang sangat cangih dan menguja kan... kalau dapat umah mcm nie pon best... cuma kalau for family yg ada kids kena lah sediakan are baby and kids kan... jom layan.....




"Bigger mushroom will make us apart"

2 comments:

  1. Xdpt tgk video dari bb... Ya x pyh besar pun.. Yg sederhana cukup

    ReplyDelete
  2. kalau kau dapat tgk video lg lah teruja... kau tgk lah betapa canggih umah die :P

    ReplyDelete