Exclusively By Izzah Johan

Subway Maniac!!!

 Tolong!!!... Izah dah kena Subway Maniac!!!...
Dulu tak berapa nak minat sangat ngan subway nie...pasal pikir die sandwich je... bukan mcm McD ke KFC ke yang ada burge ker ape kan... mcm xda menda je...
Lagi pon dulu ragu-ragu pasal ada yang kata Subway nie tak halal... But after dah check balik.. JAKIM dah keluarkan sijil halal pada Subway so Izah pon saja2 lah nk try kan...
 Tapi bila dah try... mak ai... terus jatuh cinta rasa pertama... (ada ke cenggitu??) memang sangat sedap dan sangat healthy lah subway nie... kalau boleh hari2 nak makan benda nie.. pasal banyak sayur segar dan sangat kenayang bila makan nie... ada hati gak nk buat home made subway... kalau berjaya Izah update yer...  meh baca seterusnya untuk tau apa menu2 subway nie.... 
Dah abis puasa so boleh lah nak citer pasal makan2 kan... 


 Mula2 pilih jenis roti dulu untuk sandwich nie... ada banyak lagi jenis roti... nie sebahagianya and favourite Izah - Parmesan Oregano 
Bagi yang first time kat subway nie, sebenarnyer berkonsepkan choose what you want...custome made your sandwich. kita boleh pilih apa yang kita nak apa yang kita nak letak kat sandwich tu... roti die lak boleh jenis yang panjang atau yang 6 inch. 
yang 6 inch to pon dah sangat kenyang... kalau yg panjang, satu hari x yah mkn benda lain.
 Kat bawah nie flavour yang kita boleh pilih untuk sandwich bagi Izah... Izah sgt suka Roast Beef, Spicy Italian,




lepas tu boleh lah pilih nk letak sayur apa... izah suka semua!!! izah nie mmg suka makn sayur... so bagi mereka yang x makan sayur tu boleh lah biar kan saja x bersayur... tu x healthy yer... then also the dressing... nk boh sos aper... my favourite sure lah mustard... but izah selalu boh semua je.... (telan air liur bila tulis entry nie) 
So... taraaaa.... nie lah die Izah's Subway Selection...



Ada add on chicken soup.... yummmyyyy!!!
this both make me so full!!!!

Pinjam si syima nie jadi model sat... sangat lah sedap rasanye....
Izah dah x makan burger king dah... dah x heran.. pasal Subway is the best for me....


Okey nie promotion for Sub Of The Day.... apa lagi... JOM SUBWAY!!!!

1 comment: