Exclusively By Izzah Johan

Jantan Tak Guna!!!

Jantan  tak guna.... !!! tak guna... tak guna....

Nk tau nape die nie nagis?
usha lg key.... hahahahhahah.....


hahahahaa.... gelak guling-guling tak tgk video nie...
Izah x tengok pon maha raja lawak nie... tapi tah mcm mana tah semalam boleh lepak2 tgk tv... tetiba layan lak benda nie.... 
ramai yang tahu Maharaja Lawak Mega nie menampilkan 17 peserta dari Malaysia, Indonesia dan Singapura. Memang kelakar lah... walaupon izah akui ada perserta yang x best... 
but for minggu kedua nie izah pilih persembahan Adlin Aman Ramlie ynag paling lawak dan kelakar tahap putus urat kentut sangat. walaupon bila dok tgk balik minggu pertama semua perserta mcm masih tercari2 idea n lawak so minggu kedua nie mereka dah mula menunjukan taring.... ye lah kata senior dalam bab lawak2 nie kan... mcm afdlin shauki, adlin dan ramai lagi lah yang memeng terkenal sebagai pelawak... so kat sini lah nie tgk sapa paling lawak kan.... pelawak indonesia pon ada... untuk group Indonesia Izah suke Bawel... mereka sangat spontan... x caya... try usha nie.. 

So kalau ada yang nk vote adlin, bawel or mana2 kumpulan lain silakan lah yer mcm kat bawah nie untuk maha raja lawak mega... Makanya setiap jumaat, kalau xda menda nk buat mai tgk maharaja lawak mega nie... buat2 ilang stress setelah seminggu keja kan...

adlin aman ramli maharaja lawak mega Maharaja Lawak Mega   Adlin Aman Ramlie
PROFIL ADLIN AMAN RAMLIE
  •  Adlin
  •  Adlin Aman Ramlie
  •  Selangor
  •  36 tahun
  •  Antara Pengkritik paling terkenal dari Akademi Fantasia, Wakenabeb antara program yang mencapai “rating tinggi”.
  •  Pelakon & Penghibur

SMS: Taip ML<jarak>ADLIN atau ML<3/5/10> <jarak>ADLIN untuk (3/5/10 undian) ke 32999
Contoh : ML10 ADLIN ke 32999

bawel maharaja lawak mega Maharaja Lawak Mega   Kumpulan Bawel
Kumpulan Bawel - Dondon Jambul, Amin Bawel dan Dadang Ragas
Aksi Kumpulan Bawel yang dianggotai oleh Dondon Jambul, Amin Bawel, Dadang Ragas dari Indonesia untuk Maharaja Lawak Mega
PROFIL KUMPULAN BAWEL
  •  Dodon
  •  Dodon Jambul
  •  Bandung, Indonesia
  •  42 tahun
  •  Finalis Audisi Pelawak TPI, Finalis Audisi Piala Duniatawa TPI, Finalis Srimulat cari bakat ANTV, Finalis Stand Up Comedy Kompas TV, Juara Seni calung Tingkat Jawa Barat 2005
  •  Pelawak, Pengacara & Penyanyi
  •  Amin Bawel
  •  Amin Suhermin
  •  Bandung, Indonesia
  •  40 tahun
  •  Finalis Audisi Pelawak TPI, Finalis Audisi Piala Duniatawa TPI, Finalis Srimulat cari bakat ANTV, Finalis Stand Up Comedy Kompas TV, Juara Seni calung Tingkat Jawa Barat 2005
  •  Pelakon, Pengacara & Penghibur
  •  Dadang
  •  Dadang Koswara
  •  Bandung, Indonesia
  •  43 tahun
  •  Finalis Audisi Pelawak TPI, Finalis Audisi Piala Duniatawa TPI, Finalis Srimulat cari bakat ANTV, Finalis Stand Up Comedy Kompas TV, Juara Seni calung Tingkat Jawa Barat 2005
  •  Pelakon & Penghibur

SMS: Taip ML<jarak>BAWEL atau ML<3/5/10><jarak>BAWEL untuk (3/5/10 undian) ke 32999
Contoh : ML10 BAWEL ke 32999

0 comments:

Post a Comment