Exclusively By Izzah Johan

Weekend with L.O.V.E

Blub...blub...blub..... 
Nak tau how we have fun during weekend? 
hahahahaha..... i love spend my weekend with my beloved around 
 J


Nie my little Dora.... Yasmin Iman A.K.A Min-Min
We pegi swimming kat rumah Min2 kat Sri Maya.... nie lah yang kami selalu buat kalau xda mender nk buat weekend2 nie... swimming sambil buat underwater shooting.. ahakz.... best2 i loike...

Little Dora with  Pak Man
Suka sangat lah dok ambik gambar dalam air... 
but good job sweet heart... nice shoot...
Membetulkan goggles yang tercabut....  
Amboi seronok bukan main kan....
I love U so much darling....

Dah swimming so lapa lah kan... kami pon siap2 terus ke KLCC... 
makan KFC... pasal dah janji dah nk bawak Min2 jalan2 hari nie....
Sedapnyer makan KFC hari tu... nk tau nape? pasal... semua dh kebuloq tahap maksima :P

And now.... Time to Jalan- Jalan!!! Yay!!!
Syima, Min2 and Me tengah Q untuk masuk Petrosains.....
Kami berada dalam bebola masa... excited min2 ngan syima naik benda nie.... 
hahahahahha.....
Min2 ngan pak man tgh practice bawak bulldozer 
Dinosaur world...min2 mcm takut nk dekat ngan T-rax tu.... 
T-Rax menyanyi rap katanya :P 
Kami di atas pelantar minyak!!!!
mula2 masa dalam mesin simulation hurricane 
Kuat siot angin... terbang2 rambut....
Kami tengah Q nak balik dah... nk dekat 2 jam jalan2 dalam petrosains nie...
penat wei... balik tu ada budak terus tido kepenatan.... yer lah satu hari berjalan2 sakan
nie baru kejadian satu hari... ada lg bayank benda yang kami lakukan waktu weekend... nk tau lg? nnt sy update lg pasal weekend kami...ramai x caya yg kami n nie Busy...
Bz berjalan2 lah kata kan... 


0 comments:

Post a Comment