Exclusively By Izzah Johan

Yummy!!! Best Breakfast Around The World

Masa mula2 baca entry nie dari blog nie waktu malam... but tetiba sangat lah terliur dok tengok semua jenis sarapan pagi ataupon breakfast ynag popular kat negara-negara lain seluruh dunia... Izah memang jenis breakfast person. sangat suka makan breakfast....kalau pegi hotel tu... memang lah tak pernah tinggal breakfast kat hotel tu kan.... walaupon takde lah hebat sangat... but makan juga...
Sebab tu bila Izah baca je entry nie terus glupping.... mcm nak makan semua brekfast nie esok... :P

~ sarapan pagi orang kita di Malaysia..hehehe... nasi lemak nie Izah buat tau... nak rasa? ~

~Yang nie masa kat Strawberry Park Hotel Cameron Highland...
suka sangat!!! western gitu~
Hah... nak tau mcm aman breakfast kat negara- negara lain???
Apa-apa hal, jom layan gambar-gambar sarapan pagi diorang ni,
mana tahu nanti makan pagi bertukar menu..hehehehe =D

1. Sarapan pagi orang Inggeris.

2. Sarapan pagi di Iran

3. Sarapan pagi di Cuba

4. Sarapan pagi di Poland

5. Sarapan pagi segera di Sepanyol

6. Sarapan pagi di Morocco

7. Sarapan pagi di Hawaii

8. Sarapan pagi di Sweden

9. Sarapan pagi di Iceland

10. Sarapan pagi di Portugal

11. Sarapan pagi di Australia.

12. Sarapan pagi di Brazil

13. Sarapan pagi di Itali

14. Sarapan pagi di Wales

15. Sarapan pagi di Denmark

16. Sarapan pagi di Filipina

17. Sarapan pagi di Alaska

18. Sarapan pagi tradisional di German

19. Sarapan pagi di Amerika

20. Sarapan pagi di Perancis

21. Sarapan pagi di India

22. Sarapan pagi di Scotland

23. Sarapan pagi di Thailand

24. Sarapan pagi di Argentina

25. Sarapan pagi di Ireland

0 comments:

Post a Comment