Exclusively By Izzah Johan

Blog Make Over

Ini lah hasilnya setelah berhari-hari meng"Make Over" blog 'When History Begin' nie. Berhari-hari mencari template yang sesuai untuk blog Izah nie. Izah pilih template yang nie pasal nampak relax sgt with nice and sweet creamy coffee nie. It also show that Izah try to share my personal touch and thought with all of you that willing to read my blog. Rasa macam seronok tengok hasilnya. Apa pendapat anda semua? *tanye nie macam budget ada orang nak respond lah kan?* hahahahaha... Okey lah tu kan. Izah pon bukan popular macam blogger-blogger lain yang ah cun nya bak kata Zahid AF. Kalau ada yang sudi sila kan lah menulis komen-komen yang boleh membantu Izah memperbaiki lagi blog nie. 

Lapar lah plak! Izah dok layan bihun sup dan masak lemak tempoyak untuk lunch hari nie.  Perrgghhh.... Layanzz...korang pulak macam mana?

0 comments:

Post a Comment