Exclusively By Izzah Johan

February Mumbling

Eyh-eyh.. dh February??? Cepat betul masa berlalu... last month mcm busy je sampai lama sgt lah x update blog nie kan... 
Dah bersawang sangat laman sesawang peribadi saya nie... 
Izah nak story benda-benda peribadi sket nie... kalau sudi nk teruskan membaca sila kan key...
Bukan apa selama nie Izah  Hanya share benda biasa2 je kan... jarang letak pasal perasan hati dan apa yg terpendam di hati... ada niat nk share jugak sebenarnya. Masa mula-mula tulis blog dulu, back to June 2008 (mean dah almost 3 year plus) Izah start blogging... The first entry in english where i try to improve my writing. Bila Izah baca-baca balik entry-entry lama mcm nak gelak guling-guling pon ada pasal masa tu nampak sangat yang masih tidak berfikiran matang.. Takper lah kan... itu lah kita dulu, kalau tak ada kita yang dulu pasti tidak akan ada kita yang sekarang nie kan?
So Izah dah lama lah kiranya tak meng"update" soal hati dan perasaan nie kan.. Sejak starting 2012 nie macam-macam dah berlaku... rasa mcm cepat sangat masa berlalu... the time fly. Sedar-sedar dah February. Banyak suka duka berlaku on this starting of the year. Colorful January can i said. From my personal life, my career, my life style, friends, vacation and many more. It come with laugh, smile, happiness also tears and sadness of course. This year will be more and more colorful as I will turn 25 this year (still young okey) :P Memang tiap- tiap tahun ada niat nak memperbanyakan lagi entry and share segala-gala kat blog nie. So next plan Izah nak cuba untuk mobile update je blog nie. But it will be sort entry and more pictures update. Lebih kurang macam twitter dan Tumblr lah kan... *acc tumblr pon dah lama sangat tak update* Kalau siapa yang ada twitter Izah tu sure lah tau apa yang izah nie memang rajin sangat ber"twit" berbanding di FB. Tak per... kita tengok macam mana izah cuba meriahkan Blog nie. Mungkin kala dah pakai mobile nanti sure lebih banyak share luahan hati pulak... jangan muntah darah membacanye sudah... *tawa dalam tangisan*
Doa izah untuk tahun nie semoga Tahun nie lebih baik dari yang lalu dan di permudahkan rezeki dan segala urusan Izah dalam mengharungi tahun nie Insya Allah...
Doakan juga Izah terus menerus memperbaiki diri menjadi wanita solehah yang berguna buat Keluarga, Agama, Bangsa dan Insya Allah Negara...
Chiyok Izah!!!


constant as the star above
always know that you are loved 
and the love shining in you
that help to make your dream come true
always make your dream come true
that's fine to have 1000 of dream
and it not impossible to make it true
just believe in your self
hear, look and feel through your heart
you will see the dream will become reality


0 comments:

Post a Comment