Exclusively By Izzah Johan

Assam Laksa Sogo

Alhamdulillah... Now days Izah selalu dpt tugasan ke Sogo. Keja sambil berjalan. So nak share ngan semua yang Izah sangat suka makan Assam Laksa kat sini. Sedap sangat!!! Tak boleh nk lupa lah. Boleh tolak tepi makanan lain kalau datang sini. So kepada penggemar assam laksa yang datang kat Sogo KL nie leh lah try rasa laksa die kat food court tingkat 6 kedai Penang Cuisine. Jangan lupa jugak cuba Cendol dia!!! Pergh!!! Sedap... View die pon cantik! 
*Dah rasa macam host Jalan-Jalan Cari Makan je*

Ha nie die laksanye... Kalau dari segi rupa biasa je... simple sangat. tapi rasa die bikin Izah mengidap untuk ke 100x nye. Sebenarnye Izah dah lama suka kan laksa nie. dulu tak selalu datang Sogo. Sekarang nie seminggupasti 2kali pergi sana. so mesti nak makan laksa :)
Nie pulak close up cendol.. Yummmy... but cendol nie Izah x selalu makan, kadang-kadang je. bukan apa, sedap memang sedap, tapi , cendol nie kan pakai santan, santan die or cream die nie sangat lah pekat. So tak berani lah nak ambik selalu. Kena lah jaga kesihatan kan. Agal-agak teringin je baru makan. 
View nie yang Izah maksudkan. In Door human made fountain. Nice view kan? time makan dengan view nie sangat memberi ketenangan jiwa disaat kesibukan kota nie. aiceh!.
 So? apa lagi mai lah dok try makan kat Sogo KL nie kalau ada masa key. Saja je buat merehatkan minda dan shopping :)


0 comments:

Post a Comment