Exclusively By Izzah Johan

The New IPad

I cant stop thinking of it every day....
Bila lah nk mai Malaysia Ipad nie...
Masa Ipad 2 hari tu x cukup duit... bila dh ada duit tetiba nak keluar Ipad New pula.
Terpaksa lah tunggu sambil simpan duit lebih sikit lagi... 
Pasal kalau keluar pon sure lah lambat dalam sebulan dua lagi kan... harga die pon boleh tahan juga 
Additional of few hundred from Ipad 2 kan....
sabau yer Izah... Sabau.... tengok jelah Video nie....
Untuk yang x pernah ada Ipad mcm Izah nie baik tunggu dan beli yang nie dari Ipad 2 pasal grafic HD die sgt lah best * bagi org yang sangat pentingkan grafik macam izah* lagi pon die ada retina display... The Third IPad Generation katanye...
I'm really fall in love with this Ipad New!!!

The New IPad new features

  • Features include retina display, 5 megapixel camera and 4G LTE capability
  • Screen is sharper than most 40-inch living room televisions
  • Capable of high-powered 3D games such as Infinity Blade: Dungeons
  • Latest version powered by high-speed A5x chip
  • Apple boasts picture resolution so crisp that words will appear sharper than words in print
  • New model of Apple TV set-top box will also play HD films
  • Films on iTunes Store now available in Full HD for first time


  • Compare The IPad2 and The New Ipad? Here



    0 comments:

    Post a Comment