Exclusively By Izzah Johan



Miles away, oceans apart

Never in my sight always in my heart
The love is always there it will never die
Only growing stronger a tears rose down my eye

I am thiking all the time
When the day will come
Standing there before you
Accept this Hajj of mine

Standing in ihram, making my tawaf
Drinking blessings from your well
The challenges that I have suffered
And might were rekindles my imaan

O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kabah wall
O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kabah wall

I feel alive and I feel strong
I can feel Islam running through my Veins
To see my muslim brothers, their purpose all the same
Greeting one another, exalting one True Name
I truly hope one day that everyone's a Muslim.
That they remember you in everything they say

Standing in ihram making my tawaf, making my tawaf
Drinking blessings from your well
The challenges that I have suffered
And might were rekindles my imaan

O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kabah wall
O Allah! I am waiting for the call
Praying for the day when I can be near the Kabah wall



Labbaik Allahumma Labbaik. Labbaik, La Shareek Laka, Labbaik. Innal Hamdah, Wan Nematah, Laka wal Mulk, La Shareek Laka Labbaik.


Insya Allah on 29th May 2012, Izah akan berangkat ke Tanah Suci Mekah untuk menunaikan Umrah. Di sini ingin Izah menyusun 10 jari memohon keampuanan jika ada salah dan silap. Halalkan segala gurau senda dan makan minum jika ada...
Doakan Izah selamat pergi dan menjalankan ibadah dengan sempurna serta kembali ke tanah air dengan selamat Insya Allah....

Happy Birthday To Me...
Alhamdulillah pada 11 May 2012 tahun nie maka  genap lah usia Izah 25 Tahun... Muda lagi kan? (ayat hok nak sedapkan hati) Alhamdulillah Allah masih memberi pelung Izah bernafas pada waktu ketika ini dengan kehidupan yang lebih baik dan bahagia... 
Alhamdulillah juga tahun ini hari lahir Izah jatuh pada hari Jumaat yang sangat barakah berbanding hari hari yang lain dan sangat istimewa bagi Izah.

Tahun nie Birthday Celebration Izah sangat simple tapi Masya Allah.. sangat istimewa....
Rasa mcm nak nagis pon ada but control... (walaupon izah ratu air mata) 
Thank alot to my office member for the such lovely cake ( yg kat atas tu...) cantik dan sangat sedap!! really appreciate it so much....
For this sweet and cute lill cake... yg sangat special saya rasa... Thank you so much En Hazman. Thank you for the cake and dinner at Subway.... serious sy terkejut n x sangka... its so sweet!... (nak nagis lagi...tapi tahan juga) :P
Me with the lill cake... sangat comel gitu (cake tu yg comel... sy nie sangat comel) perasan sungguh... muka mcm sangat lah serabai n baru balik opis... pasal ingat nk g gym je... after makan cake terus g gym... sambut birthday kat gym... naissshhh sangat....
 Fuuuhhhh.... *x menyempat2 nak tiup kan*

Alhamdulillah tahun nie jugak sangat2 lah special dan lain... tahun nie Izah dapat hadiah yang sangat special dan sangat...Alhamdulillah.. my parents benarkan Izah buat umrah tahun nie. Insya Allah Izah akan berangkat on 29 May 2012 nie... Doa kan Izah selamat pergi dan kembali dan Allah menerima Umrah Izah... 
Insya Allah...
Alhamdulillah tahun nie jugak Daddy dgn bermurah hatinya menghadiahkan The New Ipad yang sangat Izah idam2 kan... Thank you so much Daddy... Here you go My Red Apple :)

The Ring!!! Thank You so much... It so lovely... I really do appreciate it :)

Alhamdulillah... Izah rasa sangat bersyukur dengan apa yang Izah ada sekarang... Di kelilingi dengan mereka2 yang amat izah kasihi dan sangat mengasihi Izah...They are the most precious in my life dan xda galang gantinya...  The only think i wish that All my beloved always be at my side with good health and always be happy.. Insya Allah...