Exclusively By Izzah Johan

120 Minit Bersama Ustaz Don



بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
“Dengan menyebut nama Allah Yang Maha Pemurah lagi Maha Penyayang”

Alhamdulillah hari ni izah nak share kan sesuatu dengan anda semua... video kulah ustaz don yang izah rasakan sangat bagus dan mempunyai hurayan yang sangat indah... Izah masih jahil ingin menghuraikannya... so harap perkongsian ini dapat memberi ilmu yang boleh kita amalkan untuk diri kita, keluarga dan masyarakat.... the main point is "Al-Quran is the manual guide for Human" 
Al-Quran from Allah... human crated by Allah.... He knew the best.... 




*ada huaraian bagaimana nak ibangkan masa antara kerja dan keluarga*



*untuk part 2-5 nie sy kasi link je... klik kat situ yek... pasal tak tau lah naper die tak mau keluar. if dh boleh nanti saya update okey... but yng penting ambil masa untuk tengok dan ambik pengajaran dari video ini yer*
Insha Allah... semoga memperoleh ilmu yang balik dan dia amalkan bersama


0 comments:

Post a Comment